Plantaardige Producten


Natuurlijke producten

De producten die wij gebruiken zijn zo natuurlijk mogelijk en proefdiervrij. Naast onze eigen natuurlijke vegan haarzepen en haarwaters gebruiken we haarkleuringen van Oliebe en Kinessences Color. Daarnaast gebruiken we Previa Natural Haircare (vegan) voor de haarverzorgende producten.

We stellen in de salon ook zelf producten samen uit biologische bestanddelen. De etherische oliën. die wij gebruiken zijn van DoTerra®.
Die gebruiken we onder andere voor een optimale verzorging bij een Haarwelness behandeling. 


Image

De producten die wij gebruiken zijn:

  • Ecologisch & Natuurlijk 
  • Proefdiervrij & Vegan 
  • Duurzaam & Verantwoord 
  • Vrij van Sulfaten, Parabenen en andere kwalijke stoffen 

Beter voor milieu, dier en mens. Dus gezond voor jou (de klant) en mij (je kapster). 

NATUURLIJK CHRIS
ZEEP EN HAARWATER 

Je haar wassen met zeep? Schuimt dat wel dan? Krijg je daar geen droog of plakkerig haar van?
Nee, het is juist heel goed voor je haar en beter voor je hoofdhuid. Het is zelfs zachter en je haar voelt voller aan.

Wij wassen je haar met de speciale haarzeep van Natuurlijk Chris. We laten de zeep en haarwaters volgens eigen recept maken en weten dus precies wat erin zit. We verkopen ze in de salon, zodat je thuis ook je haar op een natuurlijke manier kunt wassen.

Er zijn vier soorten zeep en haarwater:

BALANS

Lavendel-, camille- en neemolie brengen de aanmaak van talg en sedum weer in balans zodat je haar en hoofdhuid minder snel vet en onfris aanvoelen. De verzorgende eigenschappen zorgen voor lekker vallend, luchtig haar.

KRACHT

De rozemarijn, vitamine E, B1, B2 & B3, en de omega-3 uit de verschillende oliën in deze zeep, versterken het haar en gaan gespleten punten tegen. Het stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en bevordert zo de haargroei.

RUST

De antibacteriële en schimmelwerende werking van Geranium in samenwerking met Castor olie in deze zeep zorgen voor een gerichte aanpak van een jeukende en geïrriteerde hoofdhuid. De hoofdhuid wordt zacht verzorgd en de haarwortels versterkt. Ook werkzaam bij allergieën die voor irritatie op de hoofdhuid zorgen.

KRUL

De Cedarwoodolie bevat de vitamines A, B, C, E, and F. In combinatie met Argan- en Castorolie beschermt, verzorgt en temt deze zeep krullend en springerig haar. Cedarolie stimuleert tegelijk ook de haarzakjes en bloedsomloop in de hoofdhuid.

HAARKLEURINGEN

Het Maatje
Wil je thuis ook zelf je haar kleuren? Dat kan. Nadat we je in de salon adviseren en jouw wens omzetten in het juiste recept, leggen we goed uit hoe je zelf je haar kunt kleuren met de haarkleuring die speciaal voor jou is samengesteld.
De kosten hiervan zijn € 2,50 per 10 gram product. Gemiddeld heb je voor een haarkleuring tussen de 70 en 120 gr product nodig.

Maak gewoon online een gratis, vrijblijvend adviesgesprek.