Plantaardige Producten


Natuurlijke Producten

De producten die ik gebruik zijn zo natuurlijk mogelijk en proefdiervrij. Naast de eigen producten gebruik ik ook haarverzorging van       Rodolphe & Co. 

Ik stel in de salon ook zelf verse producten samen. Daarvoor gebruik ik natuurlijke biologische kleisoorten, gecertificeerde koud geperste oliën, (Ayurvedische) kruiden en etherische oliesoorten van DoTerra.


Image

De producten die wij gebruiken zijn:

  • Ecologisch & Natuurlijk
  • Proefdiervrij & Vegan
  • Duurzaam & Verantwoord
  • Vrij van Sulfaten, Parabenen en andere kwalijke stoffen

Beter voor milieu, dier en mens. Dus gezond voor jou (de klant) en mij (je kapster).

NATUURLIJK CHRIS PRODUCTEN

Haarzeep of shampoo poeder wat is dat?

Je haar wassen met een zeep of een poeder van kruiden? Schuimt dat wel dan? Krijg je daar geen droog of juist plakkerig haar van? Nee, het is juist goed voor je haar en beter voor ons milieu. 

Wil jij ook om naar een natuurlijkere manier van haarwassen? Ik leg je graag uit hoe je het gebruikt. Als je eenmaal gewend bent, wil je nooit meer anders!

Als je dat fijn vindt was ik ook in de salon met haarzeep of shampoo poeder. Dan is het wel nodig dat je haar vrij is van andere producten! Wil jij graag overstappen op deze milieuvriendelijke en zero waste manier van haarverzorging? Doe een detox-behandeling en dan kan dat prima!

Ook is na het wassen met haarzeep of poeder shampoo het echt noodzakelijk om je haar en hoofdhuid weer af te zuren. Daarom is het gebruik van een conditioner met een extra lage PH waarde noodzakelijk! 

Natuurlijk Chris gebruikt een spray van appelazijn verrijkt met etherische oliën of een samenstelling van Indiase kruiden. Beide verzorgen de hoofdhuid en het haar in een moeite mee.

Er zijn vier soorten haarzeep, een spray-conditioner, een poeder conditioner, 2 soorten leave-in, twee soorten haarmaskers, lijnzaadgel en speciaal samengestelde haarolie. 

Alle NatuurijkChris producten zijn ook in de webwinkel te bestellen.

HAARZEPEN

BALANS

Lavendel-, camille- en neemolie brengen de aanmaak van talg en sedum weer in balans zodat je haar en hoofdhuid minder snel vet en onfris aanvoelen. De verzorgende eigenschappen zorgen voor lekker vallend, luchtig haar.

KRACHT

De rozemarijn, vitamine E, B1, B2 & B3, en de omega-3 uit de verschillende oliën in deze zeep, versterken het haar en gaan gespleten punten tegen. Het stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en bevordert zo de haargroei.

RUST

De antibacteriële en schimmelwerende werking van Geranium in samenwerking met Castor olie in deze zeep zorgen voor een gerichte aanpak van een jeukende en geïrriteerde hoofdhuid. De hoofdhuid wordt zacht verzorgd en de haarwortels versterkt. Ook werkzaam bij allergieën die voor irritatie op de hoofdhuid zorgen.

KRUL

De Cedarwoodolie bevat de vitamines A, B, C, E, and F. In combinatie met Argan- en Castorolie beschermt, verzorgt en temt deze zeep krullend en springerig haar. Cedarolie stimuleert tegelijk ook de haarzakjes en bloedsomloop in de hoofdhuid.

SHAMPOO POEDER UNIEK

CONDITIONER SPRAY of POEDER PH BALANS

LEAVE-IN ZORG H en ZORG P

MASKER INTENS H EN INTENS P

LIJNZAADGEL STEVIG

HAAROLIE ZACHT

HAARKLEURINGEN

Het Maatje
Wil je thuis ook zelf je haar kleuren? Dat kan. Nadat ik je in de salon adviseer en jouw wens omzetten in het juiste recept, leg ik goed uit hoe je zelf je haar kunt kleuren met de haarkleuring die speciaal voor jou is samengesteld.
De kosten hiervan zijn € 2,50 per 10 gram product. Gemiddeld heb je voor een haarkleuring tussen de 70 en 120 gr product nodig.

Maak gewoon online een gratis, vrijblijvend adviesgesprek.


Maak je afspraak!