Natuurlijke haarkleuringen

Image

Een andere ervaring

Je merkt het meteen. Een natuurlijke kleuring is een andere ervaring. Het verschil met chemische kleuringen is direct te merken.

Ik werk zowel met Oliebe plantaardige kleuring als met Kinnesences Color. Een zachte, warme, vriendelijke vorm van haarcosmetica die het mooie, natuurlijke en persoonlijke van je haar ondersteunt.

Je haar en hoofdhuid krijgen een intensieve, gezonde boost.

PLANTAARDIGE KLEURING
We werken niet met een kleurkaart waar je op aanwijst welke kleur je wilt, zoals bij chemische kleuringen. 
Iedereen heeft een eigen, individuele kleur. De speling van tinten zoals die van nature in je haar aanwezig zijn, blijven zichtbaar. Dat geeft een uniek en persoonlijk kleurresultaat.  
Ook grijze haren kunnen prima dekkend gekleurd worden met een plantaardige kleuring.

Jouw wensen, jouw kleuren
We bespreken je wensen, je haar-, gezicht- en huidtype, welke behandelingen je al gehad hebt met je haar. Samen ontdekken we welke mogelijkheden er voor jouw haar zijn.  

Uitgebreide mogelijkheden
Met een plantaardige haarkleuring kun je nooit lichter gaan dan je natuurlijke kleurhoogte. Verder zijn de mogelijkheden heel uitgebreid.  Met mijn vakkennis en creativiteit tover ik de mooiste natuurlijke kleuren in je haar.

Plantkleuring
Het gebruik van planten voor haar- en textielkleuringen is al eeuwen oud. In oude boeken zijn uiteenlopende vertellingen en recepten gevonden over aftreksels van gemalen bladeren of stengels om haren in verschillende tinten te kleuren.

Oliebe Plantpoeder
We gebruiken plantpoeders van hoge kwaliteit. Zelfs als je je haar pas chemisch hebt laten kleuren, kun je met de plantaardige kleuring een goed resultaat krijgen. De plantpoeders helpen ook om je huidige kleur goed te behouden. 

Kleurloze behandeling 
Wist je dat je ook kunt kiezen voor een kleurloze behandeling? De juiste plantensamenstelling werkt als een intensief verzorgend haarmasker.

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de plantaardige haarkleuringen? Maak dan een afspraak of kom langs. 

KINESSENCES COLOR
De permanente haarkleuringen van Kinnessences zijn vrij van ammonia. Het bestaat uit meer dan 90% natuurlijke ingrediënten. Het zorgt voor glanzend, levendig haar. Voor jou geen grijze haren meer? Deze haarkleuring heeft een 100% dekking.

De haarkleuringen bevatten PPD-vrije, hoge intensiteit kleurstofmoleculen. In het product zijn vijf zuivere oliën uit verschillende continenten verwerkt. Dit bevordert de gezondheid van je haar.Kinessences Color is ook vrij van: silicium, Parana/minerale oliën, parabenen, formaldehyde derivaten en alcohol.

KEUZE VOOR KWALITEIT 
De keuze voor Oliebe en Kinessences haarkleuringen is voor mij een logische. Ze zijn namelijk het beste wat er op het gebied van natuurlijke kleuringen te vinden is.  Je kunt er natuurlijk mee kleuren op chemisch gekleurd haar. Oliebe kleuringen kunnen zelfs ondersteunend aan chemische kleuringen worden gebruikt.

Ecologisch verantwoord
Alexander Pietschmann was een van de eerste kappers die 40 jaar geleden ecologisch verantwoord ging werken. Hij verbeterde de oude technieken en de zo ontstonden kwalitatief hoogstaande haarkleuringen van plantpoeders.

100% Natuurlijk
De Oliebe plantaardige haarkleuring zijn samengesteld uit 100% natuurlijke plantpoeders. Daarvoor worden planten zoals de cassia, salie, henna, hibiscus, kamille en blauwhout gebruikt.

Duurzaamheid, milieu en gezondheid
De plantaardige haarkleuringen passen in een bewuste leefwijze. Een duurzaam duurzaam product dat het milieu, nu en in de toekomst, niet belast. De plantaardige poeders zijn biologisch afbreekbaar. Geen negatieve effecten op de huid van kapper en klant.

Dierproefvrij
De Oliebe plantaardige en de Kinessences Color haarkleuringen zijn dierproefvrij.  Ze passen dus ook binnen een vegan leefstijl.