Het gaat om meer dan alleen haren!


Ik ben Christel van Natuurlijk Chris. Na een carrièreswitch besloot ik een paar jaar geleden om het kappersvak weer op te pakken. Samen met mijn zus werk ik vanuit een kleine, gezellig kapsalon in het centrum van Dordrecht. Een rustige plek waar klanten graag komen.


Omdat ik zelf niet tegen chemische producten kan, stopte ik met het verven van mijn haar en werd ik grijs. Tijdens mijn opleiding herinnerde ik me het kleuren met henna. Ik  ben toen opleidingen gaan volgen voor natuurlijke haarkleuringen.

Haarkleuringen zonder chemische ingrediënten zorgen voor prachtige kleuren. Bovendien is het ook nog eens zachter en prettiger voor huid en haar. Fijn voor de klant, maar ook voor mijzelf als kapster. Tegenwoordig heb ik weer een prachtige rode kleur in mijn haar. Ik vind het geweldig om als een soort kruidendokter de perfecte haarkleuring te mengen met allerlei plantkleuren. Een persoonlijk mengsel voor iedere klant.


Image

EIGEN HAARVERZORGINGSLIJN

Een droom komt uit met de ontwikkeling van mijn eigen haarzepen en haarwaters. Ik weet precies wat erin zit en waar het vandaan komt. Een aantal jaren geleden ging ik naar Litouwen, woonde er in een Yurt en zette daar een biologische moestuin op. De kruiden uit die tuin worden nu verwerkt in mijn eigen natuurlijke haarzepen en haarwaters.

Naast mijn eigen producten en de haarkleuringen van Oliebe gebruik ik ook Previa Natural Haircare. Al mijn producten passen goed bij een veganistische lifestyle.NOOIT TWEE KLANTEN TEGELIJK

Of ik nou een haarkleuring doe, een welnessbehandeling geef of krullen knip, ik neem er altijd ruim de tijd voor. Ik ben heel secuur en werk geconcentreerd. Krullen knippen bijvoorbeeld is een echt monnikenwerk. Iets wat ik heerlijk vind, in alle rust zorgvuldig werken!

Als je binnenkomt grijp ik niet meteen naar de schaar. Ik wil contact met jou als klant, luisteren en kijken. Iedereen krijgt persoonlijk advies, zelfs over iets kleins zoals het zorgvuldig uit je haar halen van elastiekjes. Ik ben nooit met twee klanten tegelijk bezig, maar heb de volle aandacht voor de persoon die op dat moment in mijn stoel zit.

KENNIS VAN HAAR EN HOOFDHUID

Door alle gespecialiseerde trainingen en opleidingen heb ik veel geleerd over de natuurlijke verzorging van de verschillende type’s haar en hoofdhuid. Die kennis gebruik ik tijdens haar- en hoofdhuidbehandelingen. Veel producten stel ik zelf samen, passend bij haar of hoofdhuid van de klant. Ik gebruik voor de natuurlijke haarmaskers en ontspannende massages een samenstelling van biologische koudgeperste en etherische oliën.

Haar wellness

RUST

Het gaat om meer dan haar alleen. Rust, aandacht en ontspanning tijdens de behandeling vind ik net zo belangrijk voor het eindresultaat als vakkennis, creativiteit en de producten die ik gebruik. Als jij gezellig wilt kletsen dan kan dat, wil je liever rustig genieten van de behandeling dat mag dat ook.De salon ligt in een rustig gedeelte van het oude centrum van Dordrecht. Kom gewoon eens binnenlopen.

SAMENWERKING MET SALON MARYVONNE

Natuurlijk Chris werkt samen met Salon Maryvonne, een reguliere kapsalon gerund door de zus van Christel Timmers. Twee zussen die in hetzelfde pand, die ieder hun eigen specialiteit uitoefenen op een zo natuurlijk mogelijke manier. Zo bieden we jou als klant een zeer brede keuze in behandelingen.


NATUURLIJK CHRIS

Tijd voor de klanten, rust en oprechte aandacht en natuurlijke, plantaardige producten zijn de uitgangspunten bij Natuurlijk Chris.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak of kom gewoon eens kennismaken!


Maak een afspraak

We houden ervan de unieke natuurlijke schoonheid van ieder mens aan de buitenkant zichtbaar te maken.