Het gaat om meer dan alleen haren!


Ik ben Christel van Natuurlijk Chris. Na een carrièreswitch besloot ik een paar jaar geleden om het kappersvak weer op te pakken. Samen met mijn zus heb ik de afgelopen jaren vanuit een kleine, gezellig kapsalon in het centrum van Dordrecht gewerkt. Maar in 2020 heb ik besloten om te verhuizen naar Almere. En dus heb ik nu een rustige, kleine en gezellige locatie in Almere!

Omdat ik zelf niet tegen chemische producten kan, stopte ik met het verven van mijn haar en werd ik natuurlijk grijs. Tijdens mijn kappersopleiding werd ik treurig van al de chemie die op hoofdhuiden werd aangebracht en door het putje spoelde. Ik  ben toen opleidingen gaan volgen voor plantaardige haarkleuringen. Gecombineerd met kruidenleer en cosmetische ingrediëntenleer. En zo ontstond Natuurlijk Chris een eco_kapsalon.

Haarkleuringen zonder chemische ingrediënten zorgen voor prachtige kleuren. Bovendien is het ook nog eens zachter en prettiger voor huid en haar. Fijn voor de klant, maar ook voor mijzelf als kapster. Ik vind het geweldig om als een soort kruidendokter de perfecte haarkleuring te mengen met allerlei plantkleuren. Een persoonlijk mengsel voor iedere klant.


Image

EIGEN HAARVERZORGINGSLIJN

Een droom komt uit met de ontwikkeling van mijn eigen haarverzorgingslijn. Ik weet precies wat erin zit en waar het vandaan komt. Een aantal jaren geleden ging ik naar Litouwen, woonde er in een Yurt en zette daar een biologische moestuin op. De kruiden uit die tuin worden nu verwerkt in mijn eigen natuurlijke haarverzorgingsproducten.

Naast mijn eigen producten en de haarkleuringen van Rodopho&Co gebruik ik ook klei, kruiden en natuurlijke oliën. Al mijn producten passen goed bij een veganistische lifestyle.NOOIT TWEE KLANTEN TEGELIJK

Of ik nou een haarkleuring doe, een welnessbehandeling geef of krullen knip, ik neem er altijd ruim de tijd voor. Ik ben heel secuur en werk geconcentreerd. Krullen knippen bijvoorbeeld is een echt monnikenwerk. Iets wat ik heerlijk vind, in alle rust zorgvuldig werken!

Als je binnenkomt grijp ik niet meteen naar de schaar. Ik wil contact met jou als klant, luisteren en kijken. Iedereen krijgt persoonlijk advies, zelfs over iets kleins zoals het zorgvuldig uit je haar halen van elastiekjes. Ik ben nooit met twee klanten tegelijk bezig, maar heb de volle aandacht voor de persoon die op dat moment in mijn stoel zit.

KENNIS VAN HAAR EN HOOFDHUID

Door alle gespecialiseerde trainingen en opleidingen heb ik veel geleerd over de natuurlijke verzorging van de verschillende type’s haar en hoofdhuid. Die kennis gebruik ik tijdens haar- en hoofdhuidbehandelingen. Veel producten stel ik zelf samen, passend bij haar of hoofdhuid van de klant. Ik gebruik voor de natuurlijke haarmaskers en ontspannende massages een samenstelling van biologische koudgeperste en etherische oliën.

Haar wellness

RUST

Het gaat om meer dan haar alleen. Rust, aandacht en ontspanning tijdens de behandeling vind ik net zo belangrijk voor het eindresultaat als vakkennis, creativiteit en de producten die ik gebruik. Als jij gezellig wilt kletsen dan kan dat, wil je liever rustig genieten van de behandeling dat mag dat ook. Kom gewoon eens binnenlopen. (als dat strakjes, na opheffing van de corona maatregelen, weer mag)


NATUURLIJK CHRIS

Tijd voor de klanten, rust en oprechte aandacht en natuurlijke, plantaardige producten zijn de uitgangspunten bij Natuurlijk Chris.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak of kijk eens op mijn Facebook pagina of Instagram. Of stuur mij een berichtje. Je bent welkom met al je vragen!!


Maak een afspraak
Ik hou ervan de unieke natuurlijke schoonheid van ieder mens aan de buitenkant zichtbaar te maken.