Wellness


  • Energiek en ontspannen na je kappersbezoek
  • Perfecte oplossing voor ieder haar- en hoofhuidprobleem
  • Bijzondere, 100% natuurlijke en vers gemaakte haarproducten
  • Eeuwen oude, doeltreffende massagetechnieken en rituelen 
Image


Rust en ontspanning

Bij mij betekent naar de kapper gaan dat je 'er even helemaal uit bent'. De haar- en hoofdhuidbehandeling geven je onspanning en zorgen ook voor een passende oplossing voor elk haar- en hoofdhuidprobleem.

Haarwellness gaat uit van traditionele Taiwanese en ayurvedische massagetechnieken. Geniet van aromatherapie, ontspannende en doelgerichte hoofdmassages en de 100% plantaardige en verzorgende producten. Je krijgt een persoonlijke behandeling gebaseerd op jouw wensen. Laat je gedachten los terwijl ik je een diepe ontspanning laten ervaren en je haar en hoofdhuid een optimale verzorging krijgen. 

Verwen jezelf

Heb je een droge of juist vette hoofdhuid, is je haar futloos of heb je andere problemen met je haar of hoofdhuid? Wil je jezelf gewoon eens lekker verwennen met een heerlijke ontspannende behandeling?Geef jezelf dan een wellnessbehandeling cadeau!

 

HAARKUUR

Ik masseer je hoofdhuid met een speciaal voor jou samengesteld masker van biologisch koud geperste oliën en etherische olie. Even heerlijk genieten en ontspannen. Maar dat is niet alles. De behandeling activeert de cellen op de hoofdhuid en bevordert een gezonde haargroei. De samengestelde oliecombinatie’s zijn heel geschikt voor behandeling bij problemen zoals hoofdhuidschilfers (roos), psoriasis, overmatige talgaanmaak (vet haar), haarbreuk of haaruitval. Wij raden een regelmatige haarkuurbehandeling (eens per twee weken) aan voor een blijvend resultaat.

TREATMENT

We brengen een samenstelling van biologisch koud geperste olieen (soms verrijkt met etherische olie) op je hoofdhuid aan.  Hierna krijg je een behandeling van 15 minuten met stoom. De haarschubben openen zich en nemen de voedende stoffen op in het haar.  Tenslotte wassen we je haar met Thais wasmassageritueel.

De behandeling activeert de cellen op de hoofdhuid en bevordert een gezonde haargroei. De verschillende etherische oliën helpen bij de behandeling van problemen zoals schilfers, psoriasis, overmatige talgaanmaak (vet haar), haarbreuk of haaruitval. Je haar gaat glanzen en voelt heerlijk zacht aan. Voor een blijvend resultaat adviseren we de behandeling om de zes weken te herhalen.

WELLNESSBEHANDELING

30 * of 60 minuten genieten bij de natuurkapper!

Massage
Je krijgt eerst een ontspannende hoofd-, nek- en schoudermassage met biologische olie. Ik masseer kleine blokkades weg. dat geeft ontspanning en zorgt voor een betere doorbloeding van je hoofdhuid. Zo worden alle verzorgende stoffen goed opgenomen in haarzakjes en hoofdhuid.

Hoofdscrub
Na de massage volgt een  een hoofdscrubbing. Een heerlijk geurende gelei met kleine houtdeeltjes maken je hoofdhuid fris en vrij van dode huidcellen.

Haarkuur

Ik breng een op maat samengesteld, voedend en verzorgend masker aan. Dit wordt gemaakt van natuurlijke klei, een kruiden infusie en olie. Hierna krijg je een behandeling van 15 minuten met stoom. De haarschubben en hoofdhuidporiën openen zich en nemen de voedende stoffen op. 

Finishing touch
Je haar krijgt nog een laatste verzorging zodat de haarschubben weer sluiten. Je haar wordt gedroogd en in model gebracht. Je gaat ontspannen en verzorgd de deur weer uit.

*De behandeling van 30 minuten is zonder massage.

MERIDIAANBEHANDELING

In je hoofd lopen energetische banen. Die banen kunnen te vol raken zodat de energie vast blijft zitten. Er past niets meer bij en er is geen energetische flexibiliteit meer. Simpel gezegd: je hoofd zit vol, je energie blokkeert en dit werkt door in je dagelijkse leven.

De meridiaanbehandeling kan je helpen de energie weer te laten stromen. Ik raak voorzichtig de energetische punten aan op je hoofd. Blokkades worden opgeheven en er komt ruimte en ontspanning. Ruimte voor nieuwe plannen, ideeën, inzichten. Weg met de ballast en plaats voor nieuwe dingen.


Maak je afspraak!


Een passende behandeling voor iedere wens!